TIBERIU TROIA

Yamaha Tracer 700 modificată pentru sezonul 2020

Unul dintre succesele comerciale ale ultimilor ani, Yamaha Tracer 700, a fost prezentat la EICMA 2019, având modificări importante.

Yamaha Tracer 700

Păstrând cu strictețe secretul modelelor care urmau să fie prezentate la EICMA 2019, Yamaha a adus la expoziție mai multe motociclete modificate.

Dintre acestea, Tracer 700 este probabil cel mai important model pentru piața din România, fiind versiunea îmbunătățită a vechiului Tracer, un adevărat lider al categoriei din care face parte.

Modificările aduse generației 2020 se referă atât la formele motocicletei, cât și la componente importante care influențează funcționalitatea.

Yamaha Tracer 700

Aspectul noului Yamaha Tracer 700 este complet schimbat datorită carenei, mai agresivă și aerodinamică, cu lumini tehnologie LED, pozițiile fiind oblice și proiectoare pe post de faruri principale, totul fiind completat de parbrizul reglabil și ghidonul mai lat cu 34 mm.

Bordul multifuncțional are afișaj LCD negativ, informațiile fiind foarte ușor de citit, cu indicatorul de treaptă de viteză poziționat pe mijlocul ecranului, informație importantă pentru începători.

Amortizoarele au fost la rândul lor modificate, cele din față fiind cu cartuș, cel din spate având reglaj pe preîncărcare și revenire, iar șaua a fost redesenată, oferind o poziție a pilotului diferită față de cea a generației anterioare.

Yamaha Tracer 700

Motorul este același CP2 de 689 cmc, care produce o putere maximă de 54 kW la 8750 rpm, dar producătorul declară că au fost aduse modificări motorului, transmisiei și evacuării, raportul putere/masă fiind în continuare cel mai bun, datorită masei de 196 kg la plin, cu care Yamaha Tracer 700 conduce detașat categoria sport-touring de clasă medie.

Prețul pentru România încă nu a fost comunicat, dar este de așteptat să fie apropiat de cel al modelului 2019, iar noul Yamaha Tracer 700 poate fi comandat la magazinul firmei importatoare, Motodynamics SRL din București, sau la magazinele din teritoriu ale dealerilor autorizați.

Yamaha Tracer 700

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*